diumenge, 10 d’abril del 2011

SOMNIS

Els somnis, s’han de fer realitat? Diria que si, crec que tots s’haurien de fer realitat, encara que n’hi hagi alguns que siguin malsons… Tens un somni, de fa molts anys, un somni que voldries que se’t complís, però no hi ha manera, de vegades per altre gent o ves a saber per a què…
Hauria de lluitar per aquests somnis, fins a aconseguir-los, segur que si ho fes seria més feliç. Sempre penso en què no podré aconseguir-ho, crec que penso en el que passarà i això no em deixa acabar de lluitar.
Sovint sento a gent, que somnia amb alguna cosa, i lluita per arribar-hi… potser si que s’ha de viure pels somnis i fer-los realitat, lluitar en força i arribar allà on tu voldries, si t’agrada una cosa i vols lluitar per aconseguir-la, mou cel i terra!
Serà difícil, però hi veig una llum al final del túnel!


1 comentari:

  1. De vegades el dia a dia i l’acceleració ens fan oblidar el que realment és important. Cal equivocar-se per aprendre algunes coses. Això no dóna dret a desanimar-se i a no continuar lluitant pels somnis.
    Ningú té dret, però moltes vegades som nosaltres mateixos qui, sense ser-ne conscients ens reprimim, ens paralitzem i malbaratem tot el nostre immens potencial.
    Existim per no-res i ens aboquem al lleure per fer veure que som lliures. El plaer com a excusa per fer veure que no ens adonem del declivi. Som en un moment i deixem de ser tot d’una. Al final, la vida ens atorga uns breus moments per sortir a l’escenari i interpretar el nostre paper de la millor manera.
    Continua jugant encara que la joguina no hi sigui. El nen que erets ja no seràs més, però has de fer l’impossible per recuperar-ne algunes empremtes.

    Aida

    ResponElimina